Oväntade gäster i trädgården

Det händer saker på landet ibland. På söndagsmorgonen såg man detta då man kollade ut i trädgården.

Dock blev de förrymda fåren rädda för mig och sprang ner till vägen. Det gjorde mig väldigt nervös då det är en 70-väg och de stod precis efter en kurva med noll sikt. Tur nog så var trafiktätheten väldigt låg klockan 8 på morgonen. Men nu skulle man verkligen haft en Border Collie…

Efter ett tag kom dock ägaren med mat och kallade på dom. Då fick de en himla fart och sprang efter ägaren som i sin tur sprang till hagen. Det såg rätt komiskt ut, som om han var jagad av ett gäng galna får och sprang för glatta livet :p.

 

This entry was posted in 2012, Maj 2012. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *