Framme i Brixen

Så var jag framme på hotellrummet, efter 12 timmars resande. Man hade kunnat tro jag skulle till Kina, men nejdå, det var bara: tåg 1 – (helt galet långa köer på Kastrup) – flyg – tåg 2 – tåg 3 – buss 1 – tåg 4 – samt en promenad då det inte fanns ngn taxi. Olyckligtvis var det reparationsarbeten vid Brennerpasset så det blev mkt meck och förseningar där. Totalt har jag satt mina fötter i 5 olika länder idag!

Det har varit helt galet varmt också, så den här resan har tärt lite på en om man säger så. Men det verkar vara en mycket vacker by, och kursen ser ju lovande ut, så i slutändan hoppas jag att det är värt den strapatsrika resan 😉

This entry was posted in 2012, Bressanone/Brixen, Italien, Juli 2012, Resebloggar. Bookmark the permalink.

2 Responses to Framme i Brixen

  1. Påronet says:

    Alltid spännade med rseberättelser och här läser jag att tågresandet i Italien inte blivit så värst mycket effektivare sedan vi reste förbi Bolzano hösten 1974. På en sträcka hade vi som resesällskap i en fullsatt kupe bl.a en tant med en höna i en bur och i sällskap med en pladdrande familj. Efter ett tag började det åska och plötsligt stannade tåget mitt i åskregnet.Ja scenariot var som hämtat från en neorealiostisk italiensk film. Men eftersom vi inte var intresserade av Svenssonvarianter för att förflytta oss så var det spännade att åka tåg i Italien och i Grekland och biljett köp till tåg i Grekland var en upplevelse. Att resan “tär” lite på en skadar intye då minns man upplevelsen mycket bättre. Från hemmafronten kan vi meddela att vi nästan klarat av årskonsumtionen av TV tittande.Två dagar friidrotts em. och så fotboll i kväll. Nå, dämpa de fysiska prestationerna och ladda den vänstar hjärnhalvan under veckan. Nu fotboll Spanien Italien. Du får väl hålla på Italien även om tyskan är majoritetsspråket i Bolzano. Ha en nicig vecka. Knus från Pärona

  2. Karin says:

    Haha, nej vissa saker har inte gått så mycket framåt. Jodå, spännande resor kan nog vara intressant, kanske dock ej vad som prioriteras i mitt nuvarande tillstånd…
    Tydligen är det 75% tyskar här, så det var inte så vansinnigt mycket väsen då det var fotboll ändå. Hade varit lite roligare om det var Tyskland – Italien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *