Rapport

Så har jag varit ett dygn i Brixen. Kursen har varit bra, bra föreläsare, bra upplägg – ska nog få ut en hel del av den och är flitig och pluggar vidare på kvällarna. Dock har det varit fruktansvärt varmt. Det står iofs att det bara är ca 23 grader, antingen är det fel eller så är min värmereglering paj (kanske inte så konstigt nu med mina 10 extrakilon). Är väldigt kvavt också, då det sägs att det ska komma åska och störtregn. Gårdagsnatten var en pärs. Det saknas ac i rummet (dåligt på ett 4stjärningt hotell!) och rummet ligger högt upp, så det var jättevarmt. Alla deras fläktar var utlånade. Så för att svalka ner mig då jag sov så duschade jag iskallt, rullade runt i sängen så den blev blöt, och blötte ner en massa handdukar och hade som täcke :p. Idag hade de i alla fall en fläkt ledig så hoppas på bättring. Hade sett fram emot lite regn. Önskan om regn på en resa – nog har man fått ändrade prioriteringar :p .

This entry was posted in 2012, Bressanone/Brixen, Italien, Juli 2012, Resebloggar. Bookmark the permalink.

2 Responses to Rapport

  1. Påronet says:

    Naja det kan bli lite varmt av och till. Här är det ingen sommar att prata om och nästa vecka börjar storsem.Med ett väder som detta blir folk desperata och betalar stor pengar för att uppleva värmen. Från Slättaröd annars inget anmärkningsvärt. knus.
    Gamle

  2. Karin says:

    Jo, det med desperata märkte jag av köerna på Kastrup…
    Men nu har jag iaf fått en tillräcklig dos av värme så vi kommer ju knappast boka ngt söderut, det blir ju andra riktningen för oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *