Posted on 2 Comments

Hem imorgon

Imorgon är det sista dagen på kursen, och efter det ska jag ta tåget till München, sova där, och sen åka hem dagen efter. Det ska bli skönt att komma hem, längtar efter darlingen och att komma hem i största allmänhet. Mitt tidigare starka driv för att komma iväg och resa har falnat en hel del på sistone och min entusiasm då jag reser är betydligt lägre. Om detta beror på att jag rest mycket de senaste 6-7 åren eller om det beror på graviditetshormoner/boningsinstinkt får jag väl vänta och se :p.

2 thoughts on “Hem imorgon

  1. Ungdomens reslust i falnande ? Tecken på att man blir äldre ? Haaa,haa.
    knus.
    Gamle

  2. Huja, det går utför – käppen och seniorboendet kommer allt närmre 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *