Hemma igen

Så var jag hemma igen efter en lång hemresa via ett stopp i München.

På torsdagskvällen störtregnade och åskade det i Brixen. Så skönt, värmen blev lite drägligare.

Lämnade Brixen på Fredagskvällen.

Kom fram till München sent på kvällen, och övernattade nära stationen. Sen var det ett kvällsflyg hem på lördagen. Hade inte jättemkt lust att gå ut på stan på lördagen så fick jobbat av en del istället tills det var tid för utcheck. Efter det tog jag en liten promenad (trejde gången jag är där så jag börjar känna till stan). Det var jättemycket folk i rörelse, luften var fuktig och full med rök, och innestan såg ut som en byggarbetsplats, inte ens rådhuset skonades. Liiiite mysigare då vi var där på en decembervisit 2010. Men hursomhelst är de roligara Bayrarna – när man än är där ser man folk i full oktoberfestutstyrsel i form av lederhosen, hatt med fjäder och dirndl.

Sen tog jag mig till flygplatsen och flög hem. Så skönt att komma hem! Maken välkomnade på stationen, vi plockade upp en indisk takeaway, åt jordgubbar,babblade en massa och såg en bra fransk film “A happy event”.

Det var sista flygresan på ett tag. Konditionen att springa runt är iofs fortfarande ok, men 20 kg extra (10kg på mig och 10kg på ryggsäcken) och dessutom sommar gör att min gamla knäskada knarrar lite och att jag är konstant överhettad. Ljuvligt med lite svalare väder, ingen packning, och två fläktar här 🙂 .

 

This entry was posted in 2012, Bressanone/Brixen, Italien, Juli 2012, Resebloggar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *