Sköthörna

Så har vi slutligen inrett en liten sköthörna i lägenheten. Svårt att veta vad som är bekvämt och praktiskt då man aldrig varit i situationen innan, men nu har vi iaf lagt en skötbädd på golvet i Greggans rum. En av oss är överrörlig och ser inga problem med att sitta på golvet och byta blöjor, medan den andre är mer skeptisk (och ovig :p ). Får se hur lösningen blir sen.

Mobilen i taket har vi köpt på IKEA. Tänkte först åka tillbaks med den för att den inte var hel, men sen då jag kollade på deras hemsida insåg jag att den skulle se ut så. Med tanke på att det är fyra ballonger och fyra nedhängande snören hade man kanske kunnat tro att det skulle vara fyra djur också, eller tänker jag fel :p? Men det funkar ju bra med tre djur det med.

Sen har vi även Pingu-mobilen på spjälsängen. Den spelar “Toyland” då man drar upp den. Jimmy brukar dra upp den då jag ska sova. Jag kan meddela att “Toyland” är en låt som man väldigt lätt får på huvudet :p .

This entry was posted in 2012, Alfred, Alfreds tid som Greggan, Oktober 2012. Bookmark the permalink.

4 Responses to Sköthörna

  1. Päronet says:

    Ja den verkar ju funktionell. Ingen fallhöjd och inte en massa prylar staplade runtomkring som kan ramla ner. Dessutom hålls föräldrarnas rörlighet igång, Fint.

  2. Karin says:

    Haha, då jag läste det tänkte jag att “Jovisst, vad fint att ni också vill byta blöjor”, sen insåg jag att vi ju oxå är föräldrar snart och det snarare var vår rörlighet som åsyftades ;).

  3. Karolina says:

    Blöjbte på golvet är ju det säkraste – men jag kan tipsa om sådana där skötbord som man lägger på spjälsängen också! Som en skiva tvärs över kanterna, alltså. Man får ju byta en jäkla massa blöjor i början, så det kan vara rätt skönt att göra det på en behaglig höjd faktiskt. Om inte annat för pappan (som alltid verkar vara den osmidigaste i familjen?!). De tar ingen plats, bara att stuva undan skivan när man inte behöver den. 🙂

    Kram!

  4. Karin says:

    Tack för tipset! Det låter smidigt – ville inte köpa ett helt skötbord då vi inte har så mkt plats för det (plus är lite rädd för högt fall), men en skiva över spjälsängen som man kan stuva undan låter fint. Om inte annat för den osmidiga pappans skull, som inte är lika förtjust som jag är i att utföra sysslor i skräddarställning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *