Fredag!

Yay, snart är det fredagskväll 🙂 .

En hektisk vecka här, helt fantastiskt att saker kan klumpa ihop sig såhär då man bara vill ha lugn och ro. Jag visste iofs att saker tenderar klumpa ihop sig innan man har semester, så det är väl rätt logiskt att de ska klumpa ihop sig sju resor värre då man har en lång tjänstledighet framför sig…

Det är ju iofs trevligt att bra tidskrifter vill publicera ens artiklar och i vanliga fall hade jag blivit jätteglad över den positiva responsen. Men är det verkligen nödvändigt att få kommentarer från tidskrifterna att svara på för tre stycken av mina artiklar precis just nu? Två av dessa kom igår em, svara på sådana kommentarer tar en j-a tid och har korta deadlines… Så typiskt! Nåväl, den som jag fick förra veckan borde jag bli klar med idag och de två andra hoppas jag att min chef kan svara på det mesta för.

Det vanligaste tipset jag fått inför förlossningen är att ta det lugnt. Ja tjena, det visste jag från början att jag inte skulle följa. Men efter idag hoppas jag kunna relaxa lite, så jag kan sluta att tänka “Inte komma ut idag tack” :-/. Har så dåligt samvete för att jag badar den lille krabaten i stresshormoner 🙁 . Men men, efter en relaxande helg så tror jag att det vänder 🙂 .

This entry was posted in 2012, Oktober 2012. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *