Pannkaksfrukost

Idag fick jag lyxfrukost med pannkakor som Jimmy hade varit uppe och gjort 🙂 . Nom nom nom! (fast ja, kanske inte frukost för mig eftersom jag vaknade halv 5, men det blev lagom som lunch för mig och frukost för Jimmy 😉 )

Maken min fĂ„r MVG pĂ„ att ta hand om sin gravida fru 🙂 .Fast ok, sĂ„ jobbigt som man ibland lĂ€ser om att mĂ€nnen ska ha det har han inte haft det. Jag tycker iaf att jag Ă€r som vanligt trots mitt tillstĂ„nd, sĂ„ jag sliter inte ut honom 😉 . Men jag ska inte sĂ€ga för mycket, vi har ju inte kryssat av förlossningen Ă€n – dĂ€r har man ju hört att mĂ€nnen ska kunna fĂ„ sig rejĂ€la Ă„thutningar bĂ„de verbalt och fysiskt :p .

 

This entry was posted in 2012, Oktober 2012. Bookmark the permalink.

2 Responses to Pannkaksfrukost

  1. jessika says:

    den dĂ€r förlossningen kan juh antingen vara snabb och smidig som fĂ„ eller helt katastrof!!! nĂ€r Liw föddes sĂ„ behövdes sugklocka… nĂ€r doktorn kom in dvs den enda manliga personen i rummet sĂ„ skrek jag Ă„t honom att s kĂ€ra ut henne och sĂ€lja henne pĂ„ blocket jag skulle inte ha henne <3 nĂ€r hon senare kom ut sĂ„… var det ingen som fick ta henne i frĂ„n mig <3 hoppas er gĂ„r bĂ€ttre Ă€n min <3 lycka till

  2. Karin says:

    Hu ja, jag Ă€r beredd pĂ„ att man kommer att vara hur tokig som helst – Jimmy Ă€r beredd pĂ„ att bli utskĂ€lld och biten pĂ„!
    Men det glömmer man nog dĂ„ det Ă€r klart 😉 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *