Author:
• Wednesday, November 21st, 2012

Igår firade vi 6-årig bröllopsdag 🙂 . Drack champagne, åt gott och kollade på foton från bröllopsresan. Härliga minnen! Och lite tant-varning på mig som utbrast “oj, det syns att det var några år och kilon sen det där” :p.

Fick fina blommor av maken och fick även en present av Alfred i form av en ny-lossnad navelsträng (på hans 4-veckorsdag – det var på tiden) :p .

Category: 2012, Alfred, November 2012  | Tags:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses

 1. 1
  Päronet 

  Nämen där är ju morsan och farsan.Haaa,haaa.

  Gamle

 2. 2
  Päronet 

  Jag tror att ni med viss tillfredsställelse skall notera Alfreds inledande brist på dygnsrytm med vidhängande livartighet, ett barn som i hans ålder som sover för det mesta hade gjort mig orolig.

  Gamle

 3. 3
  Karin 

  Jo att vara “morsan och farsan” gör ju knappast att man ser yngre ut men å andra sidan hinner man inte vara på latsidan och käka upp sig heller :p .
  Jo precis, det är ju ändå bra att ha en aktiv bebis. Vi vet ju att han ändå kan sova och ta det lugnt ibland så han fick nog ändå inte adhd av min höga lakritskonsumtion 😉 .

Leave a Reply