Saker jag aldrig trodde att jag skulle göra #1

Sitter med Alfred i knäet och skriver ett långt meddelande till Jimmy. Innehållet i detta meddelande är bara information om att jag nu sitter på tronen som “rengörare-av-den-största-prutten-nånsin” plus mer detaljerad information om denna händelse – vad som hände före, under tiden, och efter.

Hjälp – jag skulle ju inte bli lika “tossig” som “de flesta andra morsor”. Hrm, är inte så säker på det längre…Men så har väl Moder Natur anordnat det hela antar jag, och det är ju iofs bra att man är inne i sin uppgift som moder. Min jobbhjärna var på högvarv fram tills Alfred aviserade sin ankomst, men efter det så tror jag att mammahjärnan tog jobbhjärnan och sparkade iväg den till månen eller liknande…

Ett tidigt stadium av byt-blöja-minen. Det senare stadiet involverar starkare mimik och rödare huvud.

This entry was posted in 2012, Alfred, November 2012 and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Saker jag aldrig trodde att jag skulle göra #1

 1. jessika says:

  hihi så skoj o läsa er framgång och hur det artar sig för lille man =) låter som du kan detta by nature 😉 du /ni gör ett fin fint jobb =) mamma hjärnan tar gärna plats stoooooor plats det gör den även sedan ett tag framöver skulle tro tidigast till 18 års dagen… <3

 2. Päronet says:

  Ja det här var inga skitsaker som avhandlas, vare sig andligt eller fysiskt.

  Pappai

 3. Karin says:

  Jessika: Tack sötis 🙂 . Vi jobbar på och lär oss med tiden mer och mer om vad han menar med hans olika signaler 🙂 . Haha, hoppas man i alla fall får en liten bit av den “andra hjärnan” tillbaks innan 18-årsdagen 😉 .

  Fader: Precis, magproblem är viktiga ämnen 😉 . Kan förresten meddela att Jimmy nyligen återtog tronen som “rengörare-av-den-största-prutten-nånsin” .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *