Author:
• Tuesday, December 04th, 2012

Alfred träffade sin första bebispolare igår – den 2 månader äldre Lisa. Dock var han nästan lika stor som Lisa. Fast han var inte så social, han låg mest och sov :p

På BVC besöket idag så konstaterades att han fortsätter följa sin +1SD kurva på längd, vikt och huvudomfång (dvs han är större än 85% av de jämnåriga bebisarna), så nu 6v gammal är han 5,6 kg tung och 59 cm lång. Kanske brås han på far sin så att han blir en stor och stilig man 😉 . Han var mycket större (och hårigare) än de andra bebisarna i mammagruppen (som iofs alla var tjejer, men så stor skillnad ska det ju inte vara mellan könen). På tal om mammagrupp – som jag trodde var det verkligen inte min grej. Men jag gav det iaf en chans.

Den ena lite segare än den andra (nu var detta klockan 12 på dagen, hade nog sett annorlunda ut kl 12 på natten).

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply