Fri fredag

Så var det fredag. Helt galet vad snabbt veckorna går! Jag trodde ärligt talat att jag skulle tycka att det var smått långtråkigt att gå hemma och att jag skulle bli rastlös, men nej nej – tiden går ju skitsnabbt och jag tycker det är riktigt roligt 🙂 .

Denna veckan har jag kanske haft lite väl mycket inbokat – jag gillar faktiskt att ha helt fria dagar där man inte har något inplanerat. Och idag är veckans första dag av det slaget – en fri fredag! Alfred nannade gott på morgonen så Jimmy&jag kunde äta frukost ihop i lugn och ro, lyx! Sen vaknade han, jag bar över honom till soffan, lade mig ner bredvid honom och där låg vi och sussade ett bra tag. Så det var vad jag fick gjort denna fredag förmiddag…

Nu med Alfred brukar jag inte längre ha några problem att somna (då han väl är tyst), så paradoxalt nog är det ofta så att jag sover mer nu än innan Alfreds ankomst, om han inte är för stökig under natten (iofs spelar det ju in att man inte har några jobbtider att passa).

Nannande hoodie man

This entry was posted in 2012, Alfred, December 2012. Bookmark the permalink.

One Response to Fri fredag

  1. Päronet says:

    Den lille gossen ser nog till att föräldrarna inte stelnar till och det är ju så det skall vara och även så att att man i den lille gossens verksamheter ser konstruktiva verksamheter. Sådant kallas ömsesidighet, en viktig relation här i livet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *