KlantKarin

Idag hade jag ont i huvudet och var trött så var ingen höjdardag på jobbet. Därför gick jag därifrån ganska tidigt, suktande efter min säng och vila. Nu var jag tvungen att gå till stationen istället för bussen som jag brukar, eftersom jag behövde hämta ut biljetter till morgondagens tågresa till Stockholm. Så jag traskade ner på stationen, bara för att upptäcka att automaten sa “Det finns ingen beställning på detta nummer” på den ena sträckan. Testade flera gånger, men den sa samma sak, och jag hade skrivit siffror och bokstäver väldigt tydligt…

Då blev jag lite skraj. Just reselogistik kan stressa upp mig väldigt mycket, så mitt redan inte alltför muntra humör nådde riktigt lågt. Så jag fick gå tillbaks till jobbet igen, muttrande “j-a resebolag” som ett mantra och tänkte på hur jag skulle skälla ut den som slarvat bort min bokning.Visste inte om de stängde klockan 4 eller senare, så hade lite bråttom, och jag skulle resa 6 på morgonen.

Väl tillbaks på jobbet såg jag väl lagom galen ut, med irritation rykande ut ur huvudet, extra illustrerat av hår som stod åt alla håll efter att haft mössa på mig. Kollade upp min bokning och tog telefonen för att skälla ut resebolaget. Då märkte jag att jag hade skrivit en siffra fel då jag skrev av beställningsnumret från mailet, ooops…..

Tur att jag kollade innan jag ringde resebolaget, annars kunde det ha blivit väldigt pinsamt. Alltså – tur jag inte hade deras nummer i mobilen. Och tur att jag inte hämtade ut biljetterna precis innan avresan. Så det fick bli en tur till till stationen….

Men men, inget ont som inte har något gott med sig – jag fick ju en massa extra steg för stegräkningstävlingen av allt det där promenerandet. Och jag behöver inte ha dåligt samvete för att jag inte orkar träna idag, då jag ändå gått så mycket.

This entry was posted in Januari 2009 and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *