Alfred “läser”

Det finns tre sätt för Alfred att “läsa”.

1) Tugga på boken

IMG_8447

2) Sparka på bokenIMG_8342

3) Vända sidor på boken (helst sisådär 50 sidor åt gången, alternativt prassla med dom om det är en tidning).

DSC_0066

Men jag tyckte att böckerna jag läste var jättebra, även om det nog dröjer till Alfred visar intresse för dom (i ärlighetens namn är dom ju för lite äldre barn). Böckerna var “Adjö, herr Muffin” samt “Svenska barnvisor”. Den nedre bilden är dock från en skvallertidning på väntrummet på vaccinationsenheten.

This entry was posted in 2013, Alfred, Mars 2013. Bookmark the permalink.

3 Responses to Alfred “läser”

  1. Päronet says:

    Jadå man kan tillgodogöra sig budskap på flera sätt. Alfred analyserar och bekantar sig med utbudet utifrån sina förutsättningar och de ser ju riktigt bra ut när det gäller att ta till sig.

    Di gamle.

  2. jessika says:

    hej!
    ge honom en tjock tidning typ ellos katalogen och sätt honom på golvet det älskade Liw. det praslar det låter det e nog många sidor och man kan riva dom man kan tynglyfta med den ja alternativen e många!!! Liw älskade sin ellos katalog sen e hon fast inbiten bok älskare til sin mors förtret =/ haha hoppas allt e bra med er…

    kramizzar från Jesska och Liw <3

  3. Karin says:

    Päronet: Jodå, av de ovan var skvallertidningen favoriten just nu, men vid senare tidpunkter kan ju förutsättningarna göra att han gillar någon av de andra bättre.
    Jessika: Det låter som en bra ide! Ibland är sådana “gratis-leksaker” de bästa. Fint med oss tack, hoppas det är bra med er. Kramizzar på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *