Jimmy är hemma igen :)

Igår kom Jimmy hem igen efter en vecka i Tokyo. Alfred blev glad 🙂 (och jag med såklart, men jag är bakom kameran här).

IMG_0192

Jimmy var ganska seg efter att flugit från Tokyo kl 9 på morgonen (04.00 svensk tid), men lite kväll hann vi med att få i vilket fall. Annars var detta tydligen vad som behövdes för att han skulle få (vad jag kallar) normal dygnsrytm – han lade sig vid 10 och gick upp halv 8. Dock somnade han inte klockan 10 eftersom någon var jättepigg och bet och klättrade på honom (någon = inte jag).

Trots intensivt jobbande så hade han hunnit med lite shopping. Han hade inhandlat lite typiska japanska saker att äta och dricka (och choklad, mums!). Han hade även köpt lyxiga ätpinnar (har man väl käkat med sådana går det inte att äta med trästickorna man får på sushi-takeaway 😉 ). Jag fick en tesil (har alltid brist på sådana) i form av en apa och en thermomugg (kommer väl till pass eftersom jag oftast inte får tid att dricka kaffet jag brygger på morgonen förrän vid Alfreds lunch-sov). Alfred fick en solhatt med nackskydd och en skallra (som ligger i solhatten). Expediten tyckte att det var mycket komiskt att en man handlade bebissaker, sådant är tydligen inte “karlagöra” i Japan. Med på fotot är även en kniv som är inhandlad till min fader, och saknas på fotot gör den nya kameran som jag lånade för att ta fotot.

IMG_0212

This entry was posted in 2013, Juni 2013. Bookmark the permalink.

2 Responses to Jimmy är hemma igen :)

  1. Päronet says:

    Det var två morgonpigga gossar.

  2. Karin says:

    Jo, ovanligt! Men nu är det två kvällströtta gossar som snarkar ikapp kvart i 10 på natten 😉 (eller tja, en 7månaders som somnar vid halv 10 är ju kanske inte så kvällstrött ändå).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *