Slut på semestern

🙁

Vart tog den vägen? Men det har varit de mest händelserika månaderna i Alfreds utveckling, så semestern har ju legat jättebra till ur den aspekten :).

Men men, det blir helt ok att börja jobba ändå. Bra att komma in i lite rutiner igen, och ser fram emot att cykla till jobbet – det har blivit lite kass med rörelse under sommaren. Samt att jag ser fram emot hösten! Jag är ingen riktig sommarmänniska, så de supervarma dagarna är bara slöseri på mig (har nog blivit permanent värmetraumatiserad från förra sommaren då jag ju var gravid, omg jag svettas bara jag tänker på hur överhettad jag var då :p).

Jobbar ff 50% så halva tiden har jag hand om den här lille busen (någon sekund efter att detta fotot togs så attackerade han mig. Jisses vad han bits!). Det känns som en helt annan typ av föräldraledighet än den som jag hade tidigare då jag var hemma med Alfred själv, nu är han ju mycket mer rörlig och viljestark! Det behövs två pers både för att klä på honom och för att byta blöja :p. Och sitta still i en barnvagn gör han inte längre… Så det blir intressant, men så himla gött att ff vara lite föräldraledig 🙂 .

IMG_1780

This entry was posted in 2013, Alfred, Augusti 2013. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *