Slut på semestern

Jahapp, så var semestern slut. Tråkigt, kunde gott haft någon vecka till (har jag fortfarande en hel del föräldradagar kvar som man hade kunnat ta ut, men lite sent nu). Har haft en riktigt skön semester, med lagom balans mellan aktivitet och vila. Det har varit skönt att vara hemma med Alfred – det har hänt jättemycket med honom under sommaren! Har även fått lite egentid och har t.ex. hunnit läsa 2-3 böcker 🙂 (nog rekord på en månad sen Alfreds födelse :p). Har dock inte hunnit blogga om semestern i någon större utsträckning, så jag får förlänga sommaren med lite semesterinlägg då och då 😉 . Och vädret har jag, till skillnad från övriga människor i Sverige, tyckt varit helt ok under semestern. Nu börjar det dock bli alldeles för varmt…

DSC_1601Alfreds första strandhäng! Sanden var mer poppis än vattnet.

DSC_1612Och lite egentid till Jimmy&mig då vi satt och drack bubbel på Dagshög en fin sommarkväll

This entry was posted in 2015, Alfred, Augusti 2015. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *