Barnakuten

Det har blivit premiär för många saker för Alfred under semestern – stranden, kalsonger, egen säng, åka tåg m.m. Under semestern blev det även premiär för barnakuten…

Alfred och jag var i Lund och hälsade på en kompis med jämnårig dotter. Vi hann knappt komma dit förrän Alfred trillade i en pianokant och när jag kramade om honom blev min hand helt kladdig av blod och Alfreds nackhår var rött av blod. Vi fick åka till barnakuten i Lund och tvätta och limma jacket i nacken. Vi blev snabbt och väldigt väl omhändertagna på barnakuten, de var helt fantastiska, i motsats från allt negativt man läser i tidningen. Sjuksköterskorna var så snälla och Alfred var så duktig och följde alla sköterskornas instruktioner (tänk om han lyssnat lika väl på oss!). Sen bjöd dom på leksaker och glass! Och själv är jag nöjd att jag klarade av situationen utan att freaka ut, jag är inte den typen som skulle kunna jobba med akutinsatser om man säger så…

DSC_1591Alfred ville dock inte posera med elefanten

This entry was posted in 2015, Alfred, Augusti 2015. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *