Lite egentid

Förra helgen var päronen hos oss. Då passade Jimmy&jag på att åka hem till vår gamla hemstad. Vi gick förbi vår gamla lägenhet och såg att dörren till innergården var öppen, så vi gick en vända förbi innergården. Det var sig ganska likt. Tror jag, för jag kom på att jag under de 10 åren vi bodde där aldrig reflekterat över vilka växter som fanns på den lummiga innergården :p. Vi gick vidare tvärs genom parken och stan. Vi hade tänkt äta på Epicure, och då jag skulle kolla öppettiderna så insåg jag att stället hade flyttat. Karin, den ständigt ouppdaterade :p . Noterade även att jag märkte av ljud och folkmängder mycket mer nu – man har vant sig att bo lite mer lantligt! Det börjar kännas lite konstigt att man faktiskt har bott där – även om det är kul att besöka Malmö och jag ändå gillar Malmö så är jag väldigt glad att vi tillslut kom därifrån. Nu känns det väldigt skumt då man är där, som man är i nutid och dåtid på samma gång.

Nåväl, vi käkade middag på Epicure. Stället hade som sagt flyttat, men maten smakade som vanligt. D.v.s mycket gott 🙂 . Passade även på att sådär lagom dekadent dricka lite vin klockan 3 på dagen. Eftersom Alfred är MYCKET kvällspigg så blir det sällan möjlighet att dricka vin. Man kan ju dricka lite vin då han är vaken, men grejjen med att kunna chilla försvinner ju då och man vill ju ändå ha total kontroll då han är vaken. Däremot kan han ibland vara morgontrött, vilket gör att man kan då och då kan få ihop att blogginlägg ibland på helgmorgonarna. På tal om det där med blandning av nutid och dåtid så känns det väldigt mycket dåtid att ha en timme själv för sig på morgonen!

DSC_1650Frutti di Mare nom nom nom

DSC_1652 Tiramisu nom nom nom

Sen handlade vi på Malmborgs som vi brukade göra förr, och efter det var jag rätt så nöjd med Malmö och åkte hem igen.

This entry was posted in 2015, September 2015 and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *