Födelsedag

I torsdags var det min födelsedag! Dubbla myndighetsåldern – betyder det att jag uppnått en extra mogen ålder nu 😉 ?

Födelsedagen var supertrevlig. Maken lagade mat åt mig, vilket verkligen uppskattas. Det blev mycket mumsigt – han kan ju laga mat!!

DSC04223

Maken lagar mat och Alfred leker med vatten och tomma avokadoskal

DSC04225

Mega nom nom nom

DSC04227

Tårta/sötsaker. Prinsesstårtebakelser inhandlades eftersom Alfred tycker att andra typer av tårta är “inte tårta”. Sen så äter han ju iofs bara upp marsipanet :p 

Sen var det dags för presentutdelning. Alfred var en mycket engagerad utdelare av presenter – ända tills det var slut på presenterna och han frågade “Men var är mina presenter” :p .

 

DSC04229

 Först fick jag en påse med choklad, grönt te och tesil.

DSC04249

Sen fick jag två böcker. Först en inspirerande bok om frukostar. Sen fick jag en bok om matbröd. Då anlade jag en lite skeptisk min, för att baka är inte riktigt min grej. Dock så kom Alfred rusande med kuponger där det stod “matbrödsbeställning”, prydda av olika foton på maken med köksredskap på huvudet. Då gick det upp ett ljus för mig – han skulle baka, mycket bättre 🙂 . Han hade även köpt en bakmaskin till oss som han skulle använda.

DSC04252

När de små gossarna hade somnat (vid 9-tiden, det var den lille som somnade sist) så var det dags för bubbel med tilltugg för oss vuxna. 

This entry was posted in 2016, September 2016. Bookmark the permalink.

One Response to Födelsedag

  1. Päronet says:

    Det var en trevlig uppvaktning och firande av dagen.

    Päronet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *