Förra veckans lördagsmys (och söndagsmys)

Idag är det lördag, och dags för lördagsmys senare ikväll. Det blev inte så mycket tid för fredagsmys igår, då blev det mest fredagsbus då Mimmi var och hälsade på och det var fullt röj röj (nu låter jag som personalen i Alfreds f.d. förskolegrupp, som beskrev allt barnen gjorde som antingen mys eller bus (ute eller inne) på vad-vi-har-gjort-tavlan :p .

Nedan är lite bilder från förra veckans lördagsmys. Lena hälsade på och hade med fina presenter till kidsen, bl.a. böcker som på bilden nedan läses för Alfred. Dagen innan hade Alfred och Adam av okänd anledning burit ner hela arsenalen med gosedjur och lagt dessa i och runtom TV-soffan, därav röran.

DSC04253

Lördagsmys med popcorn, vindruvor, pez-godis, öl (maken), cola (Alfred), bubbelvatten (jag) och mjölk (Viktor). Vi ser på film (Micke och Molle denna gång), och jag har lagt fram en hög med tidningar som jag diskret bläddrar i då filmen går :p . Alfred vill hellre klappa på lillebror än kolla in i kameran.

DSC04258

Det blev även söndagsmys, då päronen kom för att fira min födelsedag. Vi käkade grillat och bjöd på en god hallonmousse-tårta (inte hembakad). Ett ljus per dussin år.

DSC04260

Äldst och yngst

DSC04263

DSC04266

This entry was posted in 2016, Alfred, September 2016, Viktor. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *