Dagarna runt nyår

Detta året spenderades nyår på landet. Alfred var hos päronen medan Jimmy och jag var i hönshuset. Då fick man tid att både reflektera över året som har gått och göra planer inför det nya året. Det hinns inte riktigt med om Alfred är närvarande 😉

dsc_1298

Båda killarna har blivit riktiga nattsuddare nu efter de lite mer rutin-lösa jul och mellandagarna. På Spåret den 30e fick ses med Viktor i famnen – fast han ville gärna vända sig om och kolla. Vi försöker hålla honom borta ifrån skärmar så gott det går, men han har blivit en riktig skärmjunkie. Ibland märker man att han zoomar ut då han sitter i ens knä vid köksbordet, och sen märker man att han fått syn på TVn som Alfred glor på :p . Ännu mera skärmar nedan:
dsc_1528

dsc_1533

På nyår gjorde vi en tre-rätters ihop med päronen som vi tog med till vår stuga. Viktor gjorde oss sällskap på middagen.

dsc04863

Övriga kvällar runt nyår blev det endel Bezzerwizzer med päronen. Vi har insett att det är omöjligt att hinna med om man ska vänta tills att kidsen sover så de får vara med.
dsc04854

Alfred var med en natt i hönshuset. Där gjorde han en koja. Det är det stora intresset just nu, att bygga koja. Filtar, täcken och kuddar får aldrig vara där de ska vara nuförtiden :p .

dsc_1316

Den 2e Januari så var vi på vår sedvanliga promenad i Båstad. Det blev pizza-fika vid stranden – gott men lite kallt.

dsc04872

Sen när vi kom hem så blev det även promenader med Alfred. Här har han letat efter “Målartjuven” i Skrylle.

dsc_1555

 

This entry was posted in 2017, December 2016, Januari 2017. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *