Viktor sex månader

Så har det första halvåret passerat, hjälp vad snabbt det går!

På sistone har han varit lite förkyld och inte så jättehungrig, och han har även börjat röra sig mer och mer. Så det är kanske därför som hans viktuppgång stannat av, så nu var vikt och längd ganska likartade som förra månaden (72 cm/10.6 kg).

 

Nuförtiden vill han ligga mer på mage än innan, och han gör “stålmannen” och armhävningar. Några gånger har han även vänt sig.

dsc_1776

Han har dock lite dåligt tålamod ibland. Men han lyckas ta sig bakåt och åt sidan, nu väntar jag på att det kommer gå framåt också 😉 . Han kan sitta bra med stöd och även en stund utan stöd, dock så vill han alltid åt sina fötter. Även då han ligger ner.

dsc_1822

Han är väldigt bitig, och vill alltid ha en leksak att bita på. Ibland kan man somna med den på sig….

dsc_1771

Som synes har han börjat använda napp, något han inte var så förtjust i tidigare.

Vi har börjat så smått med maten. Det går OK men han är inte alltid så superintresserad, förutom då det är majskrokar som serveras (världens kladdigaste mat!). Han tycker att amning är det bästa, så flaska är han inte heller så intresserad av.

dsc_1756

Glad Viktor som majskrokskladdar. Ofta kladdar sig majskroken fast under tröjarmen så han undrar vart den tagit vägen :p .

Han ger ifrån sig en massa ljud och han låter som en liten katt. Ofta låter det som att han säger “hej”. Men han känns fortfarande som en lugnare typ än sin storebror. Båda har dock varit glada bebisar 🙂 . Då Alfred showar för honom kan han verkligen asgarva .

dsc_1773

En glad en

Han sover också fortfarande betydligt bättre än Alfred gjorde, även om han somnar rätt så sent nuförtiden.

Ja det var lite om 6-månaders-Viktor. Det är mycket som händer med honom nu 🙂 !

 

This entry was posted in 2017, Februari 2017, Viktor, Viktor fyller månad. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *