Tillbaks igen

Det har varit tomt här ett tag, pg.a. att jag har jobbat en vecka. Eftersom Viktor ju ska ha mat, och mest käkar mjölk, så jobbade jag hemma alla dagar förutom torsdagen då jag tog med Viktor till jobbet för ett möte. Maken var hemma och tog hand om kidsen.

Det var den längsta veckan på länge! Och då gick det ändå OK att jobba – jag måste säga att hjärnan var välbehållen 😉 . Programmeringen flöt på och inget hängde upp sig. Men jag längtade tillbaka till mitt “riktiga” jobb (dvs vara föräldraledig). Och Jimmy ser fram emot att vara på sitt jobb igen nästa vecka :p . Inte så att han tyckte det var hemskt att vara hemma, men att jag är hemma med killarna och Jimmy är på sitt j0bb, det är rätt person på rätt plats. I alla fall just nu.

Har verkligen saknat barnvagnspromenaderna under veckan. De gör en sådan skillnad, man blir så lycklig av att komma ut i naturen i ett härligt väder. Ibland lyssnar jag på naturens ljud, och ibland lyssnar jag på musik. Nu är det mycket pianomusik som gäller, riktigt meditativt att lyssna under på skogsrundan. Såhär såg det ut för en vecka sen, på söndagen innan jag skulle jobba.

dsc_1842

Det var synd att missa dagar av barnvagnspromenader med så vackert väder nu då jag jobbade 🙁 . Idag är dock den mesta snön borta och det är riktigt ruggigt februariväder med mycket regn, så vi håller oss inne.

Nu ser jag fram emot att spendera tid med de här bustrollen igen 🙂 . Det är det viktigaste man gör 🙂 .

dsc_1858

 

This entry was posted in 2017, Februari 2017. Bookmark the permalink.

One Response to Tillbaks igen

  1. päronet says:

    Ja lite ombyte i vardagens sysselsättningar skadar inte men byte av väder till det vi har haft de senaste dagarna kunde vi varit utan. Dock verkar skiftningen inte störa gossarna på bilden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *