Hotellet vid Kolmården

Så kommer ett sista inlägg från vår resa, nämligen om hotellet. Vi bodde en kvarts biltur från Kolmården, på Villa Fridhem. Ett riktigt bra boende 🙂 . Det var mycket barnvänligt (kanske inte så konstigt med tanke på närheten till Kolmården) och samtidigt ett vackert ställe.

Barnvänligheten syntes bl.a. genom:

En gratis barndrink per kväll

Minidisco för kidsen varje kväll (Alfred var med en kväll, Viktor var bara med en liten stund, sen utforskade han hotellets konferensdel)

Mycket barnleksaker

Sandlåda

Majskrokar fanns med på frukostbuffén. Då blev Viktor såhär glad:

I boedepaketet vi köpt så ingick en tvårättersmiddag, så en av kvällarna så tog vi med barnen till den fina restaurangen. För ett antal år sen så hade jag stört mig som bara den på sådana som oss i en fin restaurang och tyckt att sådana inte borde vara i städade rum :p , men nu tyckte jag att det var en rolig syn hehe 😉 .

Vi började med fördrink.

Jag var nöjd för jag hamnade ensam på min sida av bordet 😉

Man har inte mycket tid på sig att ta foto :p

Fördrink för Alfred idag igen 🙂 .

Sen var det matdags för gänget.

Alfred åt bra från barnbuffén

Då han ätit klart så fick han se på plattan. Ett tips till föräldrar är att köpa barnhörlurar, då stör man ju ingen heller…

Viktor kastade sig på maten. Pannkakor är en ny favorit.

Grädden är också poppis

Viktor pratade på som bara den under middagen, bl.a så höll han långa monologer för servitriserna då de dukade av :p . Och så pratade han med pappa också (och tuggade lite grann på honom).

Maten var mumsig. Men vi hoppade över dessert då vi kände att vi kanske inte kunde sitta där så mycket längre innan tålamodet tröt hos Viktor :p .

Rent och fint :p

Efter maten så gick Alfred till minidiscot och vi kollade på omgivningarna. Killarna var uppe läääänge.

Sen så hade hotellet även en relaxavdelning med pool, men det var lite väl optimistiskt att tro att man skulle hinna utnyttja den :p .

This entry was posted in 2017, Alfred, Juli 2017, Resebloggar, Stockholm/Uppsala/Kolmården 2017, Viktor. Bookmark the permalink.

One Response to Hotellet vid Kolmården

  1. Päronet says:

    Hotellvistelsen föll tydligen alla på läppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *