Gott nytt år!

Så har nyårsafton passerat! Jag älskar nyårsafton 🙂 , även om jag känner mig lite matt inför 2018.

Vi hade en fin nyårsafton, även om den inte blev som man tänkt sig. Natten innan hade jag supersvårt att somna, så jag somnade inte förrän 3, vilket resulterade att jag inte kom ur sängen förrän 10.30. Alfred var också trött, och Jimmy med, eftersom han fick ta morgonpasset med Viktor. Så det var lite trötta typer som klockan 11 åt årets sista frukost . Efter frukost begav vi oss till Skrylle. Det var fler än vi som hade samma ide med att rasta kidsen (och sig själva) innan nyårskvällen. Vi gick 5km-slingan. Alfred var jätteduktig och gick den trots att han hade på sig sina vinterstövlar (han brukar klaga på att det är så tungt med stövlar och vill ha gympadojjor istället).

Vi hade lite olika aktiviteter, bl.a. letade vi julgranar:

Det fanns även tomtar:

Viktor ville också promenera en sväng.

Men annars satt han bra i vagnen. Han somnade efter 4.5 km eller så :p .

Efter promenaden var klockan mycket och vi var hungriga, så det var bara att göra förrätten och äta i fleecetröja och långkalsoner :p . Alfred hade sett fram emot att äta räkor i flera dagar – denna kräsne lille kille kan förvåna en ibland! Viktor däremot gillade inte förrätten.

Huvudrätten gick snabbt att göra (himla tur, för tiden blev knapp) – ryggbiff och frittar (med färdig bearnaise). Killarna fick köttbullar. Även här överraskade Alfred genom att tycka att det var gott med sparris. Även efterrätten var snabbgjord. Glass och blåbär.

Blandad fokus på efterrätten som synes. Det sköts fyrverkerier då och då ända från skymningstid, så det var ju spännande att kolla på.

Alfred var så exalterad att han hade mycket svårt att somna, men tillslut blev det tid för bubbel och babbel. Då var det årssammanfattning för hela slanten!

Alfred ville prompt att vi skulle väcka honom till 12-slaget. Först var han inte så entusiastisk, men sen vaknade han till. En riktig pyro-teknikfantast 😉 .

GOTT NYTT ÅR! 🙂

 

 

This entry was posted in 2018, Alfred, Januari 2018, Viktor. Bookmark the permalink.

One Response to Gott nytt år!

  1. Maria says:

    Haha, menyn låter galet likt vår (eller iallafall tänket 😉)
    Kött med färdiga potatisbakelser & färdig rödvinssås.
    Efterrätt glass 😂

    Gott nytt år!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *