Inskolningsslut och såpbubblor

Inskolningen har gått framårt denna vecka, trots att vi fick vara hemma med Viktor  på måndagen och tisdagen eftersom ingen av hans ordinarie pedagoger var där… Han blir arg och ledsen då vi lämnar, samt då han ser oss vid hämtning, men däremellan går det ganska bra. Han matvägrar dock endel, men de sparar lunchen och ger honom efter lunchsovet, och då går det bra att äta. Han har varit lite blyg och stått vid kanten och tittat då det varit gympa, men denna gången blåste de såpbubblor och då hängde han på 🙂 . Han tyckte det var superskoj!

Bilder från förskolans blogg då han jagar såpbubblor:

This entry was posted in 2018, Januari 2018, Viktor. Bookmark the permalink.

2 Responses to Inskolningsslut och såpbubblor

  1. Päronet says:

    Allt tar sin sin tid så även att ta till sig dagistillvaron.

  2. Tommy Engström says:

    Vad roligt att det går bra på inskolningen krama de små och stora hälsn farfar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *