Author:
• Saturday, November 23rd, 2019

Alfred läser en stor mängd serietidningar. Nyligen kom han även på en idé till en serie som jag tecknade.

Den handlar om igelkotten, som bor i Kalles trädgård men som Kalle schasar iväg för att denne äter upp hans blommor. Älgen välkomnar igelkotten till dess skog, men då kommer det en elak jägare, som har plågat skogens invånare under en lång tid. Igelkotten slänger in en av sina taggar rakt i jägarens gevär, och då exploderar geväret och jägaren är därefter inget problem för skogens invånare längre. Alla blir jätteglada, och igelkotten blir kung och sitter på sin kungatron. Alla vill ha igelkotten. Då tycker plötsligt Kalle att det är hans igelkott igen, men borgmästaren påpekar för honom att han ju faktiskt hade övergett igelkotten.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

  1. 1
    Tommy Engström 

    En härlig historia, snyggt tecknat också. Kramar från farfar

  2. 2
    Karin 

    Vi tackar 🙂

Leave a Reply