Alfred 9 år!

Förra veckan fyllde vår förstfödde 9 år!

Precis som förra året så får jag skriva att han har vuxit mycket under året, både fysiskt (143 cm) och mentalt. Han är som en liten tonåring, och säger “Men aaaaaaassså”, “Men på riiiiktigt” och sitter med sin mobil eller Playstation så ofta han bara kan. Han hänger mycket med kompisarna och spelar pokemon, playstation eller fotboll – han är borta nästan varje dag.

Han spelar handboll, där han har spelat två turneringar. Han vill gärna se sport på TV och det är alltid någon fotbollsmatch som han kan se. Han kommer ihåg alla resultat från sommarens fotbolls em (han har stenkoll på siffror i allmänhet) och han kan väl vilka nästan alla toppfotbolls-spelare i världen är. Och på tal om fotbollsspelare, så kollade jag på en webbsida vilka fotbollsspelare som även de fyller år den 23e oktober, och vilket sällskap det var! Självaste Pelé, Morata, Emil Forsberg, och Fabinho!

Han gillar att läsa Kalle Anka, och han tycker fortfarande om att hänga med mamma och pappa och se på TV eller vara ute och gå. Jag hoppas att han vill hänga med oss ett tag till för det känns som att han kommer närmre tonåren för varje dag 😉 !

This entry was posted in 2021, Alfred, Alfred fyller år, Oktober 2021. Bookmark the permalink.

One Response to Alfred 9 år!

  1. Tommy Engström says:

    En härlig kille💖💖💖

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *