Alfreds födelsedag

Alfred fyllde år på en lördag detta året. Det var en intensiv dag – mommo och moffa kom på besök, för första gången sen corona började, och så hade han även en handbollsturnering på hemmaplan. Barnkalaset skippade vi i år, eftersom i princip alla av hans kompisar också har skippat det p.g.a. corona.

Han fick en present innan handbollen. Farfar och Tornis present – en massa tidningar och godis (på något mystiskt sätt så var en av påsarna tomma sen).

Vid 12-tiden så åkte han iväg för att spela handboll. Alla hans kompisar sprang mot honom och kramade och grattade honom 🙂 . Jag och mommo såg alla Alfreds matcher, och morfar och Viktor såg lite de med. Alfred var duktig!

Duktig målis!

Sen åt vi födelsedagsmiddag med levande ljus.

Alfred hade önskat sig en hallontårta liknande den som Viktor fick. Vi passade på att köpa hallon på tisdagen då vi passerade en stor mataffär (det är inte så vanligt med hallon i affärer så här års). Då jag väl skulle göra tårtan såg jag att alla hallon, förutom något enstaka, hade möglat 🙁 . Lyckligtvis hade vi lite (gula) hallon i trädgården, och även physialis och passionsfrukt som vi köpt, så det blev en bra tårta ändå!

Efter detta blev det presentöppning. Alfred fick mycket tidningar och böcker, ett mastermind spel och det efterlängtade FIFA 22 (som ses på sista fotot).

Mycket spelande sen…

This entry was posted in 2021, Alfred, Alfred fyller år, Oktober 2021. Bookmark the permalink.

One Response to Alfreds födelsedag

  1. Tommy Engström says:

    En jättefin födelsedag💖💖💖

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *