Lite bilder från Argentina

Nu har vi börjat provtagandet på vår exponerade by. Vi ska jobba mellan 8 och 20 så blir inte mkt internet/mobilinternet, speciellt inte då vi är 5 om en dator…men lite ska jag nog hinna. Idag var det inte så mycket folk att ta prover på eftersom vi egentligen skulle börja på måndag, men mina överordnade ser till att jag inte slöar till med en massa artikelskrivande och jobbdiskussioner.

Hann dock med att gå en promenad upp i bergen innan det blev mörkt! Här är lite bilder:

En annan bild från bilresan tidigare i veckan

På gatorna går det omring hundar och getter, rätt så mysigt tycker jag 🙂

Dock har turisterna börjat hitta ända ut hit – busslaster med pensionärer har anlänt. De hade reportage om byn alldeles nyligen i Packat och klart så de satsar nog endel på turism. Så på den största gatan kommer en massa människor och vill sälja mig små lamasouvenirer. Klart jag ska köpa en (eller flera) lamasouvenir(er) sen! Lamor rular! Ska bara kolla vilka som är finast först. Är lite besviken för att jag har sett väldigt få lamor – de enda jag har sett har varit från bilfönstret. Men jag ger inte upp, kanske jag får krama en lama så småningom.

This entry was posted in Buenos Aires och Anderna, Argentina, Fotoblogg, November 2008 and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Lite bilder från Argentina

  1. Anna says:

    Verkar vara härlig natur! Och du, du klagar väl inte för att du får skriva artiklar? 😉

  2. Karin says:

    hihi sant, nej artikelskrivande ar aldrig fel!;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *