Landets nackdelar

Efter allt pratande om land och gård på de senaste inläggen så fick jag precis en liten backlash och påmindes om nackdelarna. Kliade mig precis ovanför armhålan och tänkte “hrm, här har jag väl inget födelsemärke”?

Nej, det var inget födelsemärke, det var en sån här ful fan (och den var så stor att den var gråbrun istället för svart,bläääääää) :

fasting_pa_hud

Och den hade jag missat TROTS ATT jag kollade efter fästingar då jag åkte hem från landet och TROTS ATT jag sprungit omkring i kortärmat hela dagen och TROTS ATT jag lyft skrot iklädd linne. Hrm, kanske det finns fästingar på innergården här i stan :-p ?

Trodde hela fulingen drogs ut, men uppenbarligen stannade ett ben kvar – som inte går att få bort. Nu tycker jag helt plötsligt att alla mina födelsemärken ser ut att ha ben…

This entry was posted in Maj 2009. Bookmark the permalink.

4 Responses to Landets nackdelar

  1. maria says:

    ok aningen äcklig bild..
    helt klart en Malmö fästing

  2. Gamle says:

    Mjaa den var nog ordinär variant, typ “Slättaröd” klassificerad enligt modern terminologi. Brukar inte ställa till några problem mer än lite klåda. Blir rodnaden en 10 cm o omkrets bör man dock snacka med fältskären.
    Knus.
    Gamle.

  3. Gamle says:

    Hallå.
    Felkorrigering. Det är inte omkretsen utan rodnadens diameter som inte bör bli kring 10 cm. Alltså inte omkretsen. Tur man har “efterbränncensor” som fortfarande fungerar.
    Knus.’Gamle

  4. Karin says:

    Den är varken 10 cm i omkrets el diameter så det är nog lugnt med mig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *