Torsdag 28 Juni

Vaknade vid halv 5 så gick en timmes morgonpromenad, skönt. Ville gå över och inspektera husen som är byggda på vattnet (sådana som det Tom Hanks bodde i i Sleepless in Seattle) men visade sig att det bara fanns bilvägar på bron dit,grrr..

Kurs hela dagen, mycket intressant kurs! Men nu känns det som det snart börjar rinna ur öronen på mig:-p. Var så fokuserad idag att jag blev helt matt…

Så efter det tänkte jag jäsa i det gröna och varva ner, så jag gick och köpte en Starbucks strawberry frappuchinio och såg fram emot total avslappning med mumsig dricka. Då jag väl satt mig började det dock regna så fick traska tillbaks snabbt och dricka upp frappuchinon i farten så inte isen smälte. Kanske inte så avslappnande men himla gott i vilket fall!

Var iochförsig bara en kort skur (andra korta skuren jag sett på dagtid sen jag kom hit, så ska inte klaga) men har hängt inne sen dess ändå. Börjat packa så smått, är ju sista dagen på sista kursen imorgon.

Läste i lokaltidningen det var väldig semesterkaos på många flygplatser i USA så håll tummana för mig…Och nu hade jag definitivt tackat nej till att byta flight till en som mellanlandade någonstans;-). Det hade väl varit om jag fått en flygresa (gärna två..) till västindien i muta,haha…

This entry was posted in Seattle, USA. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *