Fredag 29 Juni

Så var kursen slut. Sista kursen var väldigt bra och mkt relevant till vad jag gjorde. Frågade även föreläsaren lite saker som var relevanta för mitt projekt så nu har jag aaaalldeles för mycket att göra till nästa (och min sista) jobbvecka..Känns som 3 st 2,5 dagskurser + ett seminarium var precis lagom, nu börjar min hjärna kännas lite som mos, har varit väldigt intensivt, och väldigt lärorikt.

Blev även frågad på date av en kille som gick förbi då jag skulle posta brev, haha..men jag sa vänligt att jag tyvvär måste åka tidigt imorgon..hur tidigt nu kl 18.45 är…Nåväl, får hoppas jag inte springer på honom på campus imorgon:-p…

Imorgon blir det iallafall en liten utflykt till ett ställe som varit mycket influerat av skandinaver. De har ett “Nordic Heritage Museum” som jag tänkte gå på (jag vet, man åker över halva jordklotet och så går man och ser på något som kommer från hemmavid:-p…).

Sen dags att åka hem 18.45 imorgon. Längtar hem nu, borta bra (mkt bra i detta fallet!) men hemma ändå bäst. Lite segt komma hem på en söndag men men..har ju bara en jobbvecka kvar och sen får jag vila ut mig. Är som sagt rätt mör nu och kommer antagligen jobba myyycket vissa dagar nästa vecka.

Ikväll ska jag packa och slöa, surfa och läsa..skönt!

This entry was posted in Seattle, USA. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *