Blä

Det finns en sak som vi brukar göra på semestrar oftare än andra saker. Bli sjuka.

Och inget undantag den här semestern 🙁 . Varit förkyld länge nu, och haft konstiga tryckkänslor i tinningarna, bakom öronen och käkarna, så läkaren trodde det var bihåleinflammation. D.v.s.  10 dagars Kåvepenin till mig 🙁 .

Så nu håller jag på och kollar upp vilka “semesternöjen” man kan göra och vilka man inte kan göra med Kåvepenin i kroppen… Oddsen för att cykelsemestern blir av känns om möjligt ännu lägre än innan, eftersom vissa biverkningar jag brukar få känns rätt inkompatibla med cykling. Plus jag inte vet om man kan träna med penicillin i kroppen. Blir så himla ledsen, har sett så otroligt mycket fram emot cykelsemestern och så kommer både knä och penicillin ivägen 🙁 . Och hade sett fram emot en soft första semestervecka, men nu kommer jag väl mest vara trött….

Jimmy är också dålig, men han går ju aldrig till läkare, så får hoppas han “bara” har en vanlig förkylning…

Dessutom har jag fått en massa jobb-mail om saker att lägga till/ändra på min artikel jag ska skicka in denna veckan (eller för längesen egentligen, men mina medförfattare har tagit lite tid på sig…). Så ingen ledighet från jobb på semestern heller 🙁 .

Så det är kanske inte den optimala semesterkänslan som råder här, trots fint väder…

bloggphoto_102553sjuk_20746581

This entry was posted in 2009, Juli 2009 and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *