Mera shoppingcentra

Innan jag blev så butter över penicillinet igår så var vi ute på ytterligare en shoppingutflykt (måste vara rekord), till det nya (halvklara) shoppingcentrat Stora Bernstorp. Hade aldrig hört talas om det innan, förrän vi cyklade förbi det på vår tur förra söndagen. Det var ovanligt lugnt där:

DSC00259

Sportex var dock inte så stort som vi förväntat oss, och utan outlet-priser den här gången, så blev inte så mycket köpt förutom lite smågrejor till cyklarna. Sen fanns det ju Media Markt. Dock var det inte så tråkigt som jag förväntat mig, de spelade bra partymusik där, så jag skuttade runt till musiken lite på samma sätt som småbarnen där. Tänkte även fortsätta leka småbarn genom att spela Wii, men dessa var upptagna hela tiden. En intressant upptäckt var även massagestolarna som de hade för visning. Kändes lätt lustigt med knådande på rygg och axlar utan att någon stod där! Rätt kul men jag har redan en eminent massör (maken) hemma som jag inte vill göra arbetslös (vilket han aldrig lär bli med tanke på min totalt o-ergonomiska arbetsplats). Slutligen gick vi ur stället med en ny brödrost (den gamla har gått sönder), en ny kaffemaskin (den gamla hade inte gått sönder….) och fotoböcker. Sen dags för fika, goooood äppelkaka (som dock var Jimmys):

DSC00258

Sen var det bussen hemåt förbi okända omgivningar i vår stad, och sen då läkarbesöket (på ett ställe långt hemifrån så fick dagens motion inkluderad).

Sen svängde jag ihop en wok av det som fanns hemma (kyckling, wokmix, salladslök, soja, olivolja, piri piri, ingefära, vitlök, lime, cashew) och vi käkade den på balkongen i det härliga vädret. Efter lite Kåvepenin-surfande antog jag att det ändå funkade bra att ta ett halvt glas vin till maten.

wo-1

This entry was posted in 2009, Juli 2009 and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *