Smidiga Skånetrafiken

Igår skulle vi ta oss upp till Torekov. Efter att stressat på Jimmy i hans inte allt för snabba packande/rakande/nagelklippande etc. på morgonen innan vi skulle iväg så hann vi med 10.08-tåget – som jag dagen innan på Skånetrafikens hemsida hade sett skulle gå till Ängelholm. Det stod även Ängelholm på tåget så vi hoppade på, med ganska liten marginal till avgång. Efter att tåget tuffat på i en halvtimme hördes det i högtalarna “Öööh, vi har nog skyltat fel, detta tåget går bara till Helsingborg”. Smidigt. Väl i Helsingborg gick såklart inget tåg vidare på 45 minuter, så det blev häng i den inte-så-fascinerande Knutpunkten. Lite surt att Jimmy fick rätt i att det inte var lönt att stressa på morgonen, eftersom vi ändå kom fram till Ängelholm samtidigt som vi hade gjort om vi hoppat på tåget som gick en halvtimme senare :-p . Fast här åberopar jag Force Majeure för min del 😉 .

semesterstart 050Kaffe på Knutpunkten.

Men men, seg resa eller inte, nu är vi i alla fall på landet, vilket är trevligt. Vi är inte så pigga och friska direkt, men hoppas att lantluften gör underverk. Skönt i vilket fall att slippa vakna i ett rökstinkande sovrum som vi alltid gör annars…

This entry was posted in 2009, Juli 2009 and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Smidiga Skånetrafiken

  1. Haha…han är såååå långsam, det har han alltid varit!
    Hoppas ni har en bra semester

  2. Karin says:

    Haha, jo speciellt på morgonen är gubben min inte den snabbaste precis – vilket ju accentueras ännu mer av att han är gift med en tidspessimist som jag 😉 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *