Lite bitter…

2009,Juli 2009 | Friday July 31 2009 09:04 | Comments (6) Tags:

Nu börjar första semesterveckan lida mot sitt slut. Som sagt tidigare har den inte riktigt gått enligt planerna, och nu har bihåleinflammationen utvecklats till en riktig elaking. Ungefär som att ha inflammation i visdomständerna, öroninflammation, spänningshuvudvärk, en rejäl förkylning med täppt näsa och influensa på en gång. Ingen höjdare alltså.

sjuk

Jo, jag är faktiskt lite bitter men ska försöka bättra mig. Och jobbandet får jag ta sen – sjuk, regn OCH jobb på semestern blir för mycket…

6 Comments »

 1. Comment by Anna — July 31, 2009 @ 12:13

  Du vet att om du sjukanmäler dig får du semesterdagarna till godo? Krya på dig!

 2. Comment by Karin — July 31, 2009 @ 13:40

  Jo sant, fast det är ju frågan om man får ta ut tre veckor i höst – man får ju inte spara dagar till nästa år och jag har redan sparat ett antal dagar från min förra tjänst som jag bör ta ut i år (nästa år antar jag att jag inte hinner…). Jag tycker jag borde ha lite goodwill efter att ett antal dagar brann inne förra året. Men jag ska fundera lite hur jag ska göra! Efter det här känns en långresa bort i november/december rätt nödvändig, batterierna har snarare urladdats än laddats…

 3. Comment by maria — July 31, 2009 @ 15:37

  Blä.. låter inget vidare.. krya på dig!

 4. Comment by Karin — July 31, 2009 @ 15:39

  Tack 🙂

 5. Comment by Karolina — August 1, 2009 @ 15:09

  Svininfluensa nästa? 😉 Krya på dig!

 6. Comment by Karin — August 1, 2009 @ 16:38

  Tack 🙂 . Uj, nej hoppas det inte är en långdragen svininfluensa nu på semestern och allt – måste man ha det så inte på semestertid i alla fall !! 😉

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment