Gaaah….

I lördags hade jag premiär för min “få-starka-ben-för-att-slippa-skador”-träning. Denna innehöll styrketräning (knäböj etc) med LÄTTA vikter i den korta tiden av 30 minuter. Sen stretchade jag på föredömligt efteråt, varenda liten muskel i benen fick sitt. Dock fick jag kramp i benmusklerna ett antal gånger på de 30 minuterna, så jag misstänkte att träningsvärken inte skulle bli så snäll – jag har extremt lätt att få träningsvärk, kan t.e.x få träningsvärk av matlagning :-p.

Det blev den inte heller – nu, två dygn efteråt är jag helt invalid. Speciellt framsidan av låren gör j-ligt ont (tackade högre makter för att jag i alla fall struntade helt i att träna vaderna). Har lyckats ramla några gånger av att benen gett vika. På jobbet har jag dragit mig fram i räckena på trapporna, och folk måste trott jag var magsjuk eftersom det nog såg ut som det då jag stapplade fram i korridoren.

Dessutom har jag timat det onda till min kvällspromenads-date med Lena, vilken jag inte vill missa (hur dumt hade inte det låtit förresten: “Hej, det är Karin – du jag kan tyvärr inte ta en promenix ikväll, jag har träningsvärk”), så jag ska ut och promenixa i vilket fall. Man behöver nog få igång blodcirkulationen i benen. Hoppas på bättring till morgondagen då det är tänkt jag ska vara fin och gå i högklackat, hrrrrm..

Får stretcha på ordentligt!

stretch

This entry was posted in 2009, September 2009 and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Gaaah….

  1. Päronet says:

    Hallå där.

    Du bör utveckla Ditt sinne för proportioner. 30 min med lätta vikter är, inledningvis som träning, 25 min för mycket.

    Päronet

  2. Karin says:

    Jag tror att jag hade fått lika ont av 5 minuters träning, så är man ändå där och ändå kommer få ont kan man ju träna på 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *