Lite juligt

Vi har inte hunnit komma så långt i juligheten än. Först var det grå november, sen var det en vecka i solen, och sen då vi kom hem så var det plötsligt juligt överallt. Vi har inte riktigt hunnit med i svängarna. Det enda är väl att det nu alltid finns julmust i kylen.

Men men, idag har vi börjat lite med att göra risgrynsgröt. Mycket mumsigt. Igår var jag på en fest där det bl.a. fanns lussekatter och glögg, så dessa har jag också bokat av på julighetslistan. På festen fanns det även ett ostbord med en massa mycket mumsiga ostar :-D, så det har blivt MYCKET ost i helgen. Det fanns även ett helt bort fyllt med julgodis, men det blev lite väl mycket att testa det också.

Vidare på julschemat står att julpynta (inga adventsljusstakar framme än…), baka lussekatter och se om min hemmagjorda glögg-stomme är still going strong detta året med. Jag är egentligen inte speciellt julig av mig, då jag bodde själv hade jag inga julprydnader ö.h.t. (jag var ju ändå borta över jul) . Till slut köpte päronen en adventsljusstake åt mig så att jag iaf skulle bli lite julig. Men att fixa mat och så är ju en annan femma, det gillar jag ju, speciellt då jag vid jul har en frivillig medhjälpare 😉 . Och medhjälparen är en riktig tomtenisse så nu har vi gran (plast alltså) och hela faderullan med julpynt i förrådet.

This entry was posted in 2009, December 2009 and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *