Schyssta vågor

Sitter i soffan och fixar lite med bilder och videor från vår semester i Kap Verde.

Här är en av dessa videor, på de härliga vågorna.

Jimmy fick med då jag knockades av en våg. Först flyter jag på två vågor, sen fel-positionerar jag mig lite till den sista. Det var en våg som drogs tillbaka från stranden samtidigt som en stor våg kom mot mig, så blev starka krafter där…Drogs en bit under vatten längs sanden (fanns inga stenar alls, tack och lov). Jag har nog aldrig varit så täckt av sand förut…

Men roligt var det 😀 !

This entry was posted in 2009, December 2009, Resebloggar, Sal, Kap Verde and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Schyssta vågor

  1. Päronet says:

    Hallå där.
    Det typ av badande, som visas på videon på okända stränder, bör utövas med viss försiktighet.

    Min varning utifrån detta bygger på egen erfarenhet från Korfu där jag för länge sedan for ut i vatten av samma kaliber som Du men där jag upplevde vågens kraft när den drog sig tillbaka från starnden.
    Jag åkte med en bra bit utåt och det kunde ha ändat med ett sista bad om man inte är jävligt bra på att simma. Vilket jag inte var.

    Men ,när jag fäktat mig i land gick jag till baren och tog två stora whisky. Så småningom tog Din mor och jag motorcykeln hem till hotellet. Ingen av beteendena rekommenderas.
    Gamle.

  2. Karin says:

    Halloj

    Jodå, en vis försiktighet utövades. Jag tillhör ju knappast spänningssökarna här i världen så är något livsfarligt låter jag bli att göra det ;-). Det var i slutet på resan då man kände till vattnet lite mer som dessa övningar gjordes. Var inga stenar eller strömmar utåt (plus fanns båtar som höll koll på turisterna), men visst, har man klena ben rekommenderas nog inte vågövningarna (var dock lite komiskt se alla som stod fel och knockades av vågorna :-p)…

    Fast dricka två stora whisky och köra motorcykel gör jag dock inte – inte ens var och en för sig 😉 .

  3. Päronet says:

    Nå, såååå stora var de inte, kanske var det bara en, och vi körde inte hem med en gång.
    I kväll bio. Sista Salander.

    Gamle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *