Mera snö

Jag gick en räd på stan på fredagseftermiddagen och fixade mina julklappar. Så nu är alla julklappar färdiginhandlade vilket är SKÖNT, eftersom gå runt i affärer inte är min grej (fast det är ändå betydligt skojigare att handla till andra än till mig själv). Plus att jag nu kan göra betydligt roligare saker under helgen, som att utnyttja en av de få dagarna som man har snö till att ta långa promenader i snön. Hade kommit ännu mer snö då det har snöat en hel del i natt och under dagen.

vinter-1

vinter-1-3

vinter-1-2

vinter-1-4

vinter-1-5

Eftersom det har varit lite kaos i trafiken de senaste dagarna hade jag tänkt spendera de två sista jobbdagarna innan jul med att jobba hemma. Dock fick jag i fredags eftermiddag reda på att det var ett möte kl 13 på måndag, så det är bara att pulsa iväg och hoppas på det bästa med transporten…

This entry was posted in 2009, December 2009, Fotoblogg. Bookmark the permalink.

2 Responses to Mera snö

  1. Päronet says:

    Fina bilder. Genom form och ljus skapar Du associationer hos betraktaren.Lyktstolpen hänger likt en frusen blomma som överraskats av vintern vintern. Det skruvade huset i bakom kvinnan signalerar skilda estetiska uppfattningar av den malmöitiska självbilden och solnedgången bakom bron varslar påminner årstidens växlingar.

    Fint.
    Päronet

  2. Karin says:

    Tack 🙂 . Det var riktigt härligt fotoväder idag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *