Aj…

Yiiieh, nu är min envisa magkatarr/magsårsbörjan på sitt värsta humör, med en känsla av en kniv placerad nära revbenen och en mage liknande kattens nedan. Kan kanske ha något att göra med helgens middagar – efter två veckors Omeprazol-knaprande kände jag mig bättre, så föll i fällan och trodde att jag kunde synda lite grann då det ändå var helg (annars har jag undvikit magkatarrs-elaka saker)…

Helgens mat var tacokväll med massor röd lök och vitlök samt HOT på alla såser och röror, och dagen efter en mycket god och spicy wok. Jag älskar ju kryddstark mat. Jag är ju f.ö. väldigt förtjust i majoriteten av saker som kan påverka utvecklingen av magkatarr, så uppkomsten av densamma är nog inte så svår att härleda :-p . Tre koppar te på det idag (det var ju så kallt på jobbet idag) och jag känner mig som sagt inte superbra.

Nåväl, blir jag inte bra tills början av nästa år då Omeprazolkuren är slut får jag väl hålla en riktig anti-magkatarr-kost, även om den låter vansinnigt tråkig. Kokt potatis med kokt torsk utan sås och liknande delikatesser. Söker man vidare på mera extrema dieter för magkatarr på nätet hittar man läckerheter som potatisgröt, morotspure, övermogen banan. Hrrm.

Heja Omeprazol, you can do it.

mage1Dagens version av Karin

This entry was posted in 2009, December 2009. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *