Förvirrad?

Igår glömde jag som sagt min lägenhets-nyckel hemma. Detta har jag ALDRIG gjort under de åren Jimmy&jag bott ihop (glömde aldrig nyckeln då jag bodde själv heller, det var ju lite klurigt att glömma då det ju alltid var jag som låste dörren), trots att det 99% av tiden är Jimmy som lämnar lägenheten sist och därmed låser. Och så glömmer jag nyckeln idag igen!! Grrrrrr! KLANT! Man borde ju vara observant på saker då man precis glömt dom, men tydligen inte. Jag tror detta är ett tecken på att jag är trött i huvudet nu och behöver semester….

Det positiva med dagens nyckel-glömmande var att jag kom på det tidigare idag, så istället för att komma på det då jag satt på bussen hem så kom jag ihåg det då jag var på väg ner i trapphuset på jobbet. Så det blev inget iväg-tvingat julklappstittande idag (vilket iochförsig hade behövts), utan jag stannade kvar och jobbade längre (vilket med tanke på hur trött jag är i huvudet nu nog gav lika lite som julshoppandet igår…).

Detta är nog tredje gången i livet jag glömmer hem-nyckeln. Första gången var dock den klantigaste. Det var då jag bodde i London, då jag var en rätt förvirrad 19-åring. Jag hade varit hemma hos mina päron och firat jul, och väl på Kastrup, 5 minuter före avgången tillbaks till London, så ringer mina päron och säger att nyckelknippan är kvar hemma…

Dessutom skulle hon jag delade rum med (2 pers på 10 kvadrat…) inte komma hem förrän dagen efter. Lyckligtvis var det en annan som bodde i huset som var hemma, så jag fick en sovplats. Sen lyckades den engelska posten tajma sin strejk lagom till detta, så nyckeln som mina päron skickade tog 3 veckor på sig att komma fram…Efter att mycket letande hittade jag en keycutter som kunde göra en kopia på min rumskompis nyckel.

This entry was posted in December 2008 and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Förvirrad?

  1. Anna says:

    Du borde ha en sådan käck liten hyska man hade att fästa nycklarna i byxorna när man gick på mellanstadiet. Då kommer de aldrig bort, och du – vilket fashion statement det hade varit! 😀

  2. Anna says:

    Förresten, gillar din vintriga layout! 🙂

  3. Maria says:

    Man kan alltid sova i köket i huset i London, gärna på en ouppblåst madrass 😉 Lite frostvarning men funkar efter några glas…

  4. Karin says:

    Anna: Haha, ja man skulle kanske leta upp den gamla nyckel-hyskan igen! Dock har jag ju mest kjol nuförtiden – kanske man skulle ha nycklarna runt halsen som någon sorts nyskapande smycke?
    Kul du gillade layouten-kul med lite julstämning tycker jag 🙂

    Maria: Det fanns ju kylen att värma sig i i huset i London 😉 Måste varit den sämsta inackorderingen jag gett någon, men annars hade det fått bli den lediga halva kvadratmeter som fanns i mitt rum och det hade nog varit ännu värre (och nästanpå lika kallt…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *