Paranormal activity

Sent i går kväll började vi se Paranormal activity – vi var lite sugna på att bli uppskrämda i den mörka och kalla vinternatten. Hade hört att den skulle vara SÅ läskig. Typ jag-vågar-inte-sova-läskig.

Det visade sig dock att den inte var läskig alls. Jag är ändå rätt så lättskrämd, men den här var så oläskig att det var som en komedi, så vi satt mest och skrattade hela tiden. Vilket var komiskt i sig men kanske inte syftet med filmen. Nu tror jag att den går om My little eye som etta på vår lista på töntiga och oläskiga skräckfilmer.

Fast generellt tycker jag inte skräckisar som bara handlar om spöken är läskiga. Vad jag därmed tycker är läskigt är mer realistiska filmer, som handlar om människors onda handlingar (även om dessa kanske inte passar in i kategorin “Horror”). Som t.ex. “The last house on the left” (speciellt början av filmen) som jag har skrivit om tidigare här i bloggen. Brrrr.

This entry was posted in 2010, Film, Januari 2010. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *