Aten

Fick i veckan reda på att jag fick hänga med på vårt EU-projekts årliga möte i Aten 🙂 . Till en kostnad av att hålla en presentation, men det känns lugnt 🙂 . Ska passa på att bege mig dit några dagar innan så man hinner kolla runt lite – årsmötena är mycket intensiva så då blir det nog inte så mycket tid till det då mötet väl börjat + att mötet och hotellet är ocentralt belägna.

Så nu har jag lite resor inplanerade under årets första halvår. Det känns bra, för jag tycker det är kul att resa och se nya platser. Jag gillar rytmen med att åka bort ungefär varannan, var tredje månad, och komma bort lite från vardagen i skrubben (a.k.a. mitt kontor). Helt enkelt skoj att alltid ha någon resa att se fram emot!  Har ändå varit rätt så lyckligt lottad med att komma iväg på jobbresor till många trevliga platser, och några sköna privata resor har det ju blivit också.

Redan om en vecka så ska jag iväg på första resan, med mannen till hans hembygd en lång tur norrut i vårt land. I februari blir det en liten tur till Götet med jobbet, i mars blir det Aten och i maj Paris. Sen är det för tillfället inte planerat mer, men vid full utdelning kan det bli lite resor till senare i år (kanske New York eller solsemester 🙂 ).

Akropolis står definitivt på listan att göra i Aten.

This entry was posted in 2010, Aten, Grekland, Januari 2010, Resebloggar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *