Tillbax igen!

Jag tycker det är kul att skriva en truddelutt varje dag, och har som ambition att varje dag skriva iallafall någonting smått. Detta har dock omöjliggjorts av att vår bredbandsleverantör klantat sig och hux flux stängt av vår dator utan någon föranmälning… Det visade sig att det var p.g.a en Abuse-anmälning, och vi har inte som extrahobby att hacka och spamma andra datorer så det var ju aningen konstigt att få en sån på sig.

Dessutom hade de de föga användarvänliga tiderna 8-5 på avdelningen som tar hand om sånt, så Jimmy fick stanna hemma en hel förmiddag i telefonkö och hänvisas till massa olika tekniker för att lösa detta (man måste ju sitta hemma och felsöka vid datorn). Tidigare telefonsamtal till leverantören har lett till personer som inte direkt varit trevliga, haft noll koll och ändå trott att den som ringt totalt saknade intelligens, så kan tänka det inte är så trevligt att ringa dit.

Dessutom  ofta låååånga telefonköer….

Efter tre timmar i telefon hade det slutligen kommit fram att leverantören har en bugg som felaktigt Abuse-markerar en server där det går nyhetsbrev igenom som har en länk till en sida med popups och klassificerar detta som spam. Att få sådana nyhetsbrev är ju inte ett helt ovanligt fenomen så jag hoppas dom fixar det snart annars lär det bli avstängt igen.

Är man van ha internet hemma vill man alltid ha det hemma! Många som inte tycker det är så big deal kanske, men det är två stora nerdar som bor i denna lägenhet 😉 .

Nu löste det ju ändå sig snabbt, skönt det!

This entry was posted in December 2008 and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Tillbax igen!

  1. Anna says:

    Jag har full förståelse för din frustration, hade inte överlevt utan internet! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *