Synsk?

Igår då jag åkte buss till jobbet tittade jag ut genom fönstret och såg AstraZenecas byggnader. Då tänkte jag att AstraZeneca i Lund är väldigt stort, och funderade vidare på vilka konsekvenser det skulle bli om dom skulle få för sig att lägga ner det. Stora konsekvenser. Avslutade min tankebana med att de förhoppningsvis inte skulle göra det. Eftersom Lund har så himla mycket kompetent folk inom det området så hade det ju varit rätt korkat. Trots att jag har åkt förbi AstraZeneca varje dag i 5 år så har jag aldrig tidigare tänkt tanken att det skulle kunna läggas ner.

Hade nog inte funderat mer på detta om det inte hade stått i tidningen dagen efter att de faktiskt skulle lägga ner :(. Nu blev jag lite rädd för mig själv, får se till att inte tänka några andra dåliga tankar om jag är så synsk :-p.

Är 900 pers som jobbar där. Sen är det ju också ett antal som varslats tidigare på andra företag i Lund, t.ex. i makens bransch. Så personligen känner jag mig vääääldigt lättad över att vi inte köpte något hus i somras då våra branscher är rätt kluriga nu, och blir jag arbetslös efter disputationen känns ju jobbläget inte helt enkelt…

This entry was posted in 2010, Mars 2010. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *