Pillertrillande

Så var det dags igen för ytterligare en ny sorts p-piller. Har blivit en hel del sorter genom åren, men ingen har funkat på lång sikt (jo, såklart funkar den primära funktionen men diverse biverkningar har blivit lite kluriga efter en kortare eller längre tid). Det förra märket jag hade (Diane) funkade superbra, men såklart får man inte äta den sorten i mer än ett år, så nu är det dags att testa en ny sort. Tänk om man blir härligt finnfri, pms-fri och dessutom går ner i vikt 😉 . Eller så går man upp en massa, blir ett pizzafejs och ett hormonmonster :p. Lite spänning i tillvaron är det allt det här ;)! Fast nu har jag ju precis börjat äta Berocca (kosttillskott som enligt rykte ska vara jättebra) så får se om det går att särskilja hur de två interventionerna påverkar 😉 .

This entry was posted in 2010, Mars 2010. Bookmark the permalink.

4 Responses to Pillertrillande

  1. Anna says:

    Berocca! Tjoho! 😀

  2. Karin says:

    Kanske Berocca kan vara en effektmodifierare?
    Berocca är ju väldigt gott oxå 🙂 ! Kanske fel att säga äta Berocca, fast dricka Berocca låter ju lite konstigt det med.

  3. Anna says:

    Jag tror att “ta Berocca” funkar bäst. 🙂 Om jag har inte har helt fel för mig finns det både som brustablett och “vanlig” tablett. Brustabletten är bra – man kan ta den istf juice på morgonen. 🙂

  4. Karin says:

    Så sant, “ta Berocca” låter bäst. Bra att jag nu dessutom blev påmind om att ta dagens Berocca – mina Berocca-rutiner är starkt associerade med morgonens mailkoll på jobbet, så glömmer ibland bort att ta den på icke-jobbdagar :/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *