Bonde söker fru

Tvära kast. Igår skrev jag om att vara professor, idag skriver jag om Bonde söker fru (jag är ju född och har pluggat i Lund, men är uppvuxen på landet, så bloggen är ju en blandning av båda världarna 😉 ).

Iallafall så tycker jag Bonde söker fru är SÅ bra, det är det enda TV-programmet som jag följer och det kommer kännas tomt då det är slut 🙁 . Är bara så kul att se gulliga nyförälskade par och vägen dit! Nu är ju majoriteten av de man känner par-människor, så man får inte höra om så mycket raggande längre och då är Bonde söker fru den enda möjligheten till detta 😉 . Detta året fanns det möjlighet till bra utdelning bland paren! Magnus och Emma var ju hur söta som helst, och Hanna och Elias var också jättegulliga. Per och Åsa kan nog funka, Rose-Marie var bara för bitter och svartis. Men jag tyckte Peter valde fel! Han skulle valt Peter som var så lugn och stabil, Wille verkade inte direkt hans typ tycker jag. Men men, de vet nog bäst själva vilka de skulle välja, men åsikter får man ändå ha om allt som går i TV 😉 . Får se ikväll hur det har gått.

Hrm, av dom paren som hade kvar att välja till avsnittet igår så röstade jag i alla tillfällen på norrlänningen som fanns där – jag är nog lite biased där 😉 .

This entry was posted in December 2008 and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *